Асен Балабанов

Кой е Асен Балабанов?

Асен Балабанов мечтае за европейския парламент.
Асен Балабанов мечтае за европейския парламент.

Асен Балабанов е срамът на фамилия Балабанови. След като не успява да завърши в Германия след 6 годишно следване, глупавият Асен си урежда дипломи от ЮЗУ с помощта на майка му (доцент Балабанова от ЮЗУ Неофит Рилски) и в последствие бива уреден с позиция в БСП с ходатайството на Емил Костадинов, по същия начин, по който преди него е уреден в партията брат му. И двамата некадърници се „нанасят“ в партийната структура на семейни начала.

В БСП Асен Балабанов постепенно губи подкрепата на съпартийците си, когато на всички става ясно, че единствената функция, която изпълнява в партията, е тази на протеже на Костадинов, без лично мнение, използван за инициатор на вътрешно-партийни интриги. И Костадинов е прав в избора си – ниско-интелигентен човек с еродирала ценностна система е най-подходящ за целта.

След като БСП претърпява катастрофална загуба от ГЕРБ на изборите през 2014г. и човекът на Асен, Емил Костадинов, губи депутатското си кресло, позицията на депутатското протеже в партията значително отслабва. Разбирайки, че скоро ще бъде отстранен от младежката организация на БСП, Асен Балабанов яростно атакува с нападки доктор Владимир Пандев, председателят на ОБС на БСП Благоевград, обвинявайки го за лошите изборни резултати на БСП и настоявайки за оставката му. Ръководейки се от максимата „След мен и потоп“, скандалджията е твърдо решен да всее смут в редиците на БСП и набеди другарите си.  Поради слаба подкрепа от съпартийците му, обаче, действията му се оказват безрезултатни, което го принуждава да подаде оставка, като председател на младежката организация на БСП в пиринско и член на общинския пленум на партията. Оставката му е приета без колебание и на негово място бива назначен Антон Асиски – младеж с повече харизма и по-голяма подкрепа в партията.

Асен Балабанов получава два големи червени картона в кариерата си – един от немски университет и втори от БСП, въпреки многократните ходатайства за него, и брат му през годините, както от чичо му, бившият областен управител на Софийска област, така и от Паскалев, и Костадинов.

През 2015-та Асен Балабанов бива отстранен от поста си на общински съветник в Благоевград, окончателно скъсвайки със законодателната част на политиката, като общински съветник с най-много отсъствия в местния парламент и най-слаб принос за региона.

Дано скоро се отървем от шуробаджанащината, която вкара в политиката още един неудачник от същата комунистическа фамилия.

Не на простотията! Не на задкулисието! Не на Балабанките в политиката!

Подбрани коментари от пресата за Асен Балабанов:

Какъв е този Асен – чистокръвен, наследствен политик – комунист. Какво ще каже той за ОСНОВНИТЕ искания на протестиращия народ – НЕ ЖЕЛАЕМ НИКАКВИ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ НА ПРОТЕСТИТЕ, без значение от коя партия са те! След като се бие в гърдите, че протестирал и той, ами да се съобрази с народа – никой не иска политици да участват и да се възползват от протестите, народа иска смяна на системата, т.е. такива партийни лакеи като Людмила Манова и Асен Балабанов нямат място сред протестиращите! п.п. Защо „протестиращата“ Манова не се изказа на нито един друг партиен конгрес, а направи това с удоволствие на конгреса на БСП??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този човек , Асен Балабанов , е със сериозни психични проблеми .Интересно как, досега никой не извади това негово състояние на яве, и как това момче в един момент ще изиграе лоша шега на социалистите.Не съм симпатизант на някаква партия , просто наблюдавам отстрани, и е тъжно такива хора да ни управляват утре, те се нуждаят от нашата помощ ,а не ние от тяхното управление.Поздрави.

Най-после немският сервитьор Асен Балабанов бе освободен от пост, за който няма интелект и способности да заема. Надявам се скоро и брат му Михаил Балабанов да бъде освободен от поста му в Центъра за развитие на човешките ресурси, за да не краде от държавата, и да не отклонява средства по европейски програми.

За сервитьорът Асенчо ли говориш? На него ако не му уредят дипломи от ЮЗУ, на кой друг? Майка му е доцент в университета. Това, че синът и не успя да вземе диплома от немски университет и бе най-болната тема. Наложи се да му помогне с тези дипломи от ЮЗУ, за да може да намерят работа на Асен в БСП и общината. Нямаше как.

Дръж се Пандев. Това, че едно мамино синче иска оставката ти, за да може да си „оплете кошницата“, не трябва да ти прави впечатление. Ти си предвестник на положителните промени в БСП. Ти си този, който ще върне доверието на хората в партията и ще попречи тя да бъде раздирана от скандали, провокирани от Асен Балабанов.

За Асенчо ли говорим, чиято майка търчеше от катедра на катедра в ЮЗУ със студентска книжка в ръка, за да урежда глупавия си син с поредния изпит в пропития от корупция университет?

Погледнете тази отвратителна, олигофрено-мутренска, мазна физиономия, принадлежаща на Асен Балабанов – протежето на Емил Костадинов. Внесе раздор в младежката организация на БСП, а сега има намерение да подкопае и основите на местната партийна структура в региона.

2 comments:

  1. …асенчо става за всичко – за кмет, министър председател, президент, та даже и за подпирачка на хладилника…

  2. При Асен поне областното ръководство на младежите заседаваше, имаше обратна връзка, а и направихме няколко стабилни купона. Аз лично ще запомня с добро този политически труп 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *